Tuinontwerp in Amersfoort

Een tuinontwerp in Amersfoort om uw tuin eens rigoureus aan te pakken. Tijd voor eens heel wat anders dan de huidige tuin. Hoe moet u dat aanpakken denkt u wellicht? Om een goed beeld te krijgen van de kosten en het uiteindelijke resultaat is het een goed idee om te starten met een tuinontwerp.

Een tuinontwerp in Amersfoort door een professional

U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan maar u kunt het beste voor een tuinontwerp in Amersfoort Studio Frans Bosman inschakelen. Dit professionele bedrijf voor tuinontwerp en realisatie denkt actief met u mee. Bij het tuinontwerp houdt Studio Frans Bosman rekening met uw wensen en dromen. Maar ook praktische zaken zoals afmetingen en vormen van de tuin worden niet over het hoofd gezien. Wij helpen u graag met een tuinontwerp in Amersfoort.

Tuinontwerp met zwembad

Een tuinontwerp in Amersfoort door Studio Frans Bosman

Alvorens wij een gedetailleerde bouwtekening van uw tuin realiseren maken wij eerst een schets van uw tuin zoals deze er uiteindelijk uit zal komen te zien. In de schets van dit tuinontwerp in Amersfoort nemen wij uw wensen en dromen voor uw toekomstige tuin direct mee. U kunt uw wensen of vragen met ons bespreken. Wij zullen die dan kunnen verwerken in het tuinontwerp. Zaken als bijv. de wens voor een onderhoudsvrije of onderhoudsvriendelijke tuin of om nadien nog zelf in uw tuin te werken kunnen wij verwerken in het ontwerp. Maar ook of uw wens uitgaat naar een moderne of landelijke tuin of juist een moestuin?

Tuinontwerp met open haard

Het uiteindelijke tuinontwerp

Als het tuinontwerp in Amersfoort in schets gereed is, waarbij wij de tuin zelf hebben kunnen zien en de sfeer en inrichting van het huis en de omgeving hebben kunnen ervaren en het geheel naar uw wens is zullen wij overgaan naar een ontwerp op schaal. In dit uiteindelijke tuinontwerp in Amersfoort zullen alle verschillende onderdelen vakkundig zijn vormgegeven en de juiste maten zijn aangegeven. Met het uiteindelijke tuinontwerp kunnen we aan de slag en kan de tuinaanleg van start gaan.

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen ontwerpen en realiseren? Neem dan vrijblijvend contact op.